úterý 9. prosince 2014

Vánoční soutěž o Braun WaterFlex - holicí strojek na suché i mokré holení


 photo soutez-braun-water-flex_03_zpsd88a8147.jpg

 photo soutez-braun-water-flex_01_zps26b48544.jpg

 photo soutez-braun-water-flex_02_zps0312c61d.jpg

Ve společnosti Braun jsou tak hodní, že mi do soutěže věnovali jejich nový holicí strojek Braun WaterFlex. Takže pokud si jej chcete nadělit pod stromeček sami sobě nebo jím obdarovat svého vousáče, máte příležitost.

Braun WaterFlex je speciálně navržen pro použití ve sprše a s pěnou na holení. Díky nepropustnému pouzdru (až do hloubky 1 m) je 100% voděodolný, takže ho pro snadnější čištění můžete oplachovat pod tekoucí vodou.

Jedinečná holicí hlava s výkyvem o 33° se perfektně přizpůsobí všem rysům obličeje, například oblasti kolem spodní čelisti a pod bradou. Byla speciálně navržena tak, aby zachytila každý vous na každé kontuře a poskytla vám vynikající oholení i v problémových partiích. OptiBlade je nejpokročilejší holicí planžeta od Braun. Její jedinečný tvar umožňuje zachytit více vousů a oholit je důkladněji než kdy předtím. Kromě toho má zastřihovač dlouhých vousů, výkonnou akumulátorovou Li-Ion baterii a je vyroben v Německu, takže je to kvalita :)

A co musíte udělat pro to, abyste jej získali? Stačí mi na vivicic@gmail.com napsat, proč byste jej měli dostat právě vy. Vyberu pak nejoriginálnější odpověď nebo náhodně vylosuju jednoho z vás, kdo dostane tohoto modrého krasavce. Soutěž končí za týden, v úterý 16. prosince ve 23.59, aby vám mohl být doručen ještě před Vánoci :) Výherce vyhlásím ve středu na svojí facebookové stránce.

Žádné komentáře:

Okomentovat