čtvrtek 17. ledna 2013

Nová taška


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Konečně jsem našel tu pravou tašku. Je z tuhé černé hladké kůže, velmi prostorná a z H&M. Jinak mám na sobě svetr Levi's, košili River Island, džíny Wrangler, můj nejoblíbenější kabát Lanvin loves H&M a boty Sansibar. 

35 komentářů:

  1. Ta taška vypadá moc dobře! Co mě ale zaujalo více, jsou boty! Kde se dají takové koupit? Díky, Vít

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boty Sansibar se prodávají třeba v My na Národní třídě a v obuvích Reno, jinak nevím...

      Vymazat
  2. Taška plná Evy a Vaška nebo rybářského náčiní? Boty děs, zbytek překvapivě bezva

    OdpovědětVymazat
  3. No, a v tom je právě ten rozdíl, milý malý krocane!

    OdpovědětVymazat
  4. .. díval jste se do zrcadla, než jste vyrazil?

    OdpovědětVymazat
  5. Víťo, sorry, prd tomu rozumím, ale připadáš mi tady,"Co dům dal",toto se mi teda vůbec nelíbí...Petruš

    OdpovědětVymazat
  6. Ty boty jsou velmi pěkné a hlavně praktické do současného počasí. Škoda, že nejsou ještě o trochu vyšší.

    OdpovědětVymazat
  7. Trocha mi vadí spodok košele, čo trčí. Ale inak ti, milý Vítek, "žeriem" úplne všetko! Si super! (Ešte si to rozmysli s tým ženením!)
    Osobná otázka: vyzeráš byť veľmi vysoký, koľko meriaš? Niekde som prečítala o veľkosti topánok 45, ale o výške nie. Môj známy má tiež 45, nemáš aj ty problém zohnať poriadne topánky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten spodek košile leze schválně. Měřím 194 cm a velikost boty mám 47 a je problém sehnat hezké boty...

      Vymazat
    2. Tak až 47? To sa nečudujem, že je problém nakúpiť.
      Viem, že košeľa je vonku schválne, len by sa mi to na tebe viac páčilo zapravené, ale to je len môj názor. Aj tak sa mi to páči.

      Vymazat
  8. Rozlišoval bych mezi gumákama a holinkama. Holinky jsou šité z kůže.Za bláznivost považuji lítat v tomto počasí v polobotkách. Člověk příjde s mokrými konci kalhot, v horším případě i botami. Holinky patřily k běžnému pánskému oblečení a v rozumnějších částech zeměkoule ještě patří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, dnes je zřejmě přijatelné pouze to, aby holinky (= kozačky) nosily jen ženy. Ať žije feminismus!

      Vymazat
  9. Mohu se zeptat, proč zmizel můj zcela slušný příspěvek, který chválil jeden z tvých minulých outfitů a srovnával ho s dnešním, který byl označen jako peklo, což byl asi nejdrsnější výraz celého komentáře? Kromě toho tam byla jedna dobře míněná rada - velmi slušně vyjádřená, teď jí opakovat nebudu, protože mne zajímá odpověd a předpokládám, že bys to zase smazal.

    OdpovědětVymazat
  10. Koukám že tvoje looky opravdu stoupají vzhůru! Když kouknu na příspěvky z loňska je to opravdu pokrok. Takováto elegantní móda ti sekne (kabát Gant, Silvestr..). Btw. nepřemýšlel jsi o nějakém projektu v duchu "ukaž svůj styl" kde by čtenáři mohli ukázat i svůj šatník?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. To je zajímavý nápad, ale myslím, že by to nemělo velký úspěch ani to není to, co bych tu chtěl dělat. Někteří by možná něco poslali, ale ti, kteří sem chodí jen proto, aby mi nadávali nebo mě uráželi, by stejně nic neukázali a pokračovali by v "kritizování". Takové projekty přenechávám Czech Original Fashion, Check Czech Fashion a podobným ;)

      Vymazat
  11. tak taková taška by se mi taky moc líbila, je super :)

    OdpovědětVymazat
  12. Taška je super, to samé některé kusy oblečení (třeba kabát), ale jako celek ten outfit pmsn moc nefunguje. Nejvíc mi na něm vadí ty holinky, které by možná byly pěkné k něčemu jinému, ale ke kabátu rozhodně ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže armádou inspirované boty se nehodí ke kabátu inspirovaným kabáty námořních důstojníků? To je zajímavý názor. A co si myslíš o ženách, které nosí kabáty inspirované pánským šatníkem a kozačky, které vychází z pánských jezdeckých bot? To se k sobě hodí? A ještě když si myslí, že jsou v nich kdoví jak elegantní?

      Vymazat
    2. Není armáda jako armáda. Holt když splácneš 2 věci, co mají v rodokmenu napsáno "army", tak to nemusí zákonitě pasovat dohromady. A nauč se už konečně přijímat zdravou kritiku, věk na to máš.

      Ix

      Vymazat
    3. Jen se ptám. A zajímalo by mě, co všem tak vadí na tom, když má muž holinky.

      Vymazat
    4. Vítku, třeba to, že je máš k dlouhému kabátu a vypadáš v tom jak pán s hákem v Tajemství loňského léta.

      Ix

      Vymazat
    5. Mě příliš nezajímá historie těch holínek a kabátu, čím jsou inspirované apod., tak sofistikovaně, přiznávám, nad oblečením nepřemýšlím. Koukám hlavně na to, jak vypadají tyto konkrétní kousky, a jejich kombinace mi zkrátka nepřijde povedená. Toť vše. Myslel jsem, že komentáře na módních blozích jsou hlavně od toho, aby jejich autoři dostali nějakou zpětnou vazbu od svých čtenářů, o což jsem se slušně a věcně snažil. Z tvé útočné odpovědi (nejen na mě) mám ale dojem, že o ní vlastně příliš nestojíš. Pak se ovšem nediv, že to tady vydrží komentovat vesměs samí trollové...

      Vymazat
  13. Zase ten roztomilý úsměv, děkujeme, Víťo :) Celkově ti to opět sluší. A ta vyška, mmm, taky pěkná :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jinak je fakt, že boty mohly být vybrané lepší, ale nejsou zas tak hrozné, jak tu zní. Víc by se mi asi líbily tmavší, opravdu sytě tmavě černé a snad i lesklé boty. Jak by to ale vypadalo naživo, vůbec netuším :))

    OdpovědětVymazat
  15. What a funny smile, anyway, i like the anorak. Check out my blog! http://princeofeight.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Ne mam ivičicovsky vygenerované, že ty sám tu říkáš, že vysoké boty (potažmo holinky,
    jak ty tvé ostatně vypadají) se nehodí nikam jinam než na venkov. Nikdo tu nic neříkal o
    flanelce, jednotlivé kousky bych klidně nosil i já, ale jinak nakombinované a víš když
    řekneš, že sem čecháček a že se mi nelíbí vysoké boty tak to není tak úplně pravda, oni
    totiž nejsou vysoké boty jako vysoké boty. Zde přikládám stránku asosu kde si můžeš hezké
    vysoké boty prohlédnout a popřípadě koupit, hned na první stránce vidím 4 nebo 5 kousků, které
    by tvému outfitu pasovalo mnohem lépe. Chápu, že ty asi rozumíš módě lépe než kdokoliv jiný na
    této planetě, ale nech si občas poradit i Karl Lagerfeld, nebo Anna Vintour určitě občas čerpají
    inspiraci i jinde než u sebe.
    http://www.asos.com/Men/Shoes-Boots-Trainers/Boots/Cat/pgecategory.aspx?cid=5774

    OdpovědětVymazat
  17. Pokud se nemýlím, tak máme různé druhy bot, na příklad střevíce, mokasíny či polobotky. Většina bot z Asosu, na které odkazuješ, jsou kotníkové polobotky. Pak máme také holínky, boty, které se nazouvají a dosahují délky až ke kolenům, u žen se takovým botám říká kozačky.
    Nikdy jsem neřekl, že holínky se hodí jen na venkov, tak si ty svoje kecy laskavě nech. Když je venku sněhu až nad kotníky a v Praze jsou v lednu tak zaskočení z toho, že nasněžilo, že nejsou schopni chodníky uklidit (sníh v lednu ve střední Evropě je přece vzácným jevem), tak se podle toho obuji. Zajímalo by mě, co v takovém případě nosíš na nohou ty a jak je ti v těch botách teplo a sucho.
    Také si nech ty kecy typu "ty asi rozumíš módě lépe než kdokoliv jiný na
    této planetě", netvrdím ani nic takového. A když už jsi u té inspirace, pořiď si pravidla českého pravopisu nebo nějakou mluvnici, jsem si jist, že bys tam našel informace, které by ti byly k užitku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? A kde v pravidlech českého pravopisu najdu slova jako "blaser" nebo "manchester" nebo jinou Fashionisto´s zblblotinu?

      Vymazat
    2. Pokud jsem někde napsal "blaser", tak jsem se spletl, má chyba, má to být "blazer". A psát "blejzr", "manšestr" nebo třeba "mítink" je podle mě ohavné.

      Vymazat
    3. Je ohavné řídit se pravidly českého pravopisu?

      Vymazat
    4. Je ohavné foneticky přepisovat cizí slova, jako bychom snad byli hloupí na to, abychom je nedokázali napsat tak, jak by se psát měla.

      Vymazat
  18. 1. nikdo neřekl, že je špatně, že máš holínky - řeklo se, že máš holínky v barvě,k která se ke zbytku nehodí a také, že by v podstatě nebylo na škodu nechat pro tentokrát tyto holínky stranou (nic špatného na nic není, nikomu nevadí muži v holínkách...sleduješ?) a vzít si například třeba holínky jiné, z tvrdé lesklejší sytě černé kůže...
    2. bývala bych se zeptala, zda je na tvé úrovni odpovídat,třeba i na ty nejvulgárnější komentáře stejně vulgárně, natož na komentáře přirozeně kritizující...ale nezeptám se, protože už jsme se všichni přesvědčili, že ano - nicméně doufám, že po tomto objasnění ti to už dojde a přestaneš se tak vehementně osočovat "argumenty", které jsou naprosto mimo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1. Ano řekl, o dva komentáře výše: "Ne mam ivičicovsky vygenerované, že ty sám tu říkáš, že vysoké boty (potažmo holinky,
      jak ty tvé ostatně vypadají) se nehodí nikam jinam než na venkov."

      2. Když vulgární komentář desetkrát smažu a on se tady desetkrát znovu objeví, tak se snažím alespoň vysvětlit ty bláboly, co tam dotyčný píše (viz ten stejný komentář výše).

      Vymazat