čtvrtek 30. srpna 2012

Swarovski pro muže, podzim/zima 2012


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Swarovski už není vyhrazen pouze ženám, ale už po několikáté vytváří kolekci pro muže. A vždycky si tam každý něco najde. Decentnější šperky na každodenní nošení nebo pro ty, kteří nemají rádi okázalé a nápadité doplňky, ale i něco extravagantnějšího. Letos jsou to rockově laděné doplňky zdobené lebkami, kostlivci, hady, kříži a pyramidkami. The Skull pendant je prostě boží. A ty manžetové knoflíky? Nádhera! A náramek s kobrou...

Spousta si stěžuje, že nemá ráda oblek, protože pak vypadají všichni stejně. Není to pravda. Zkuste dbát na detaily a vyberte si hezké manžetové knoflíky nebo vkusný prsten. Je mnohem lepší projevit svůj osobní vkus hezkým, elegantním doplňkem než skejťáckými boty nebo bílými froté ponožkami.

Obchod Swarovski najdete například v Celetné. Myslím, že se tam brzy pro něco vypravím :)

10 komentářů:

  1. Kostlivci či lebky nejsou zrovna můj šálek kávy, ale ten řetízek s kobrou nebo náramek na první fotce vůbec nevypadají špatně!

    OdpovědětVymazat
  2. nejvíc mě zaujaly ty náramky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. noooo... tak tomu říkám příspěvek !!!! super !

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mladé nebo stylové muže dobré a zajímavé doplňky. Kupodivu tady mi nevadí ani prsteny a to mám na prsteny u mužů opravdu alergii. Obecně masivní pánské prsteny shledávám peklem nejpeklovatějším (kam se na ně hrabou visací pánské náušnice) Asi tu hrůznost tady zmírňují roztomilé lebčičky :))

    OdpovědětVymazat
  5. tie sú skvelé :) škoda, že tam málo mužov to naozaj využije

    OdpovědětVymazat
  6. SYMPATHY bracelet se mi hrozně libí, ten si snad i pořídím. Naopak se mi nelíbí ty lebky, připomíná mi to napodobeninu AMQ, ale to je věc vkusu, každému se libí něco jiného, jinak pěkný :)

    http://www.czechswagger.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Your posts are really inspiring, I'm loving your blog!
    Wanna follow each other? I'm following this cute blog right now, and I hope you will follow me back, it would be great to keep in touch!
    XOXO
    Ylenia
    Last time by Ylenia Labate

    OdpovědětVymazat
  8. ale tak jeden lebkový prívesok by som určite prijal!

    OdpovědětVymazat
  9. Super, to by se líbilo mému bratrovi.

    OdpovědětVymazat