pondělí 30. srpna 2010

H&M opět spolupracuje s návrhářem

Dnes jsem na Facebooku zjistil, že H&M má opět spolupracovat s nějakým světoznámým návrhářem a 9. září by na hm.com mělo stát, kdo to bude. Na Youtube bylo včera zveřejněno video, ve kterém slyšíme pouze hlas a záběry rukou a detailů oblečení tohoto návrháře. Diskutuje se o tom, že by to měl být Thomas Maier, kreativní ředitel Bottega Veneta.

Mluví o tom, jak hezky vypadají elegantně oblečení muži a myslím – soudě podle jeho mokasín a obleku – že by to Thomas Meier opravdu mohl být. Pokud ano, tak doufám, že pro H&M navrhne nejen obleky, ale hlavně tašky, boty a další doplňky, protože ty od Bottega Veneta jsou opravdu mistrovské kousky!

Na pánskou kolekci Bottega Veneta se můžete podívat TADY.

6 komentářů:

  1. Vypada to zajimave. Jsem priznivce elegantne a vkusne oblecenych muzu. Otazka vsak je, jestli se neco z teto kolekce bude u nas vubec prodavat :( Protoze jak vime, v nasich luzich a hajich se kazdodenni elegance moc nenosi, ze.

    OdpovědětVymazat
  2. To sice ne, ale co pamatuju, u nás byly k dispozici všechny kolekce návrhářů, které byly k mání i v zahraničí... ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem příznivkyní elegantně a vkusně oblečených mužů. Zrovna teď jsem byla na modnipeklo.cz a docela jsem se bavila.

    Vím, že toto je web o pánské módě, ale mohl by jsi někdy napsat, co se ti líbí nebo i nelíbí na módě pro ženy?
    Licka

    OdpovědětVymazat
  4. O tomto schválně nepíšu, nechávám to na módním pekle, kde to autorky vystihují naprosto dokonale. Viz třeba nehty a batikované hábity v barvě zvratků či řídké stolice ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je škoda. A pro jednou by jsi výjimku neudělal? Docela by mě zajímalo, jak oblečené ženy se mužům jako jsi ty líbí.:-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  6. PODLE VŠEHO BY TO MĚL BÝT LANVIN, COŽ JE ÚŽASNÁ ZPRÁVA ,)

    OdpovědětVymazat