středa 16. června 2010

Luxusní parfém zasluhuje luxusní reklamu

Do rukou se mi dostal letní Vogue Paris. Titulní strana tu na fotce sice nezáří tak krásně modře, a nesrší z ní léto, pálící slunce a horko jako ve skutečnosti, a uvnitř je úžasná reklama na Chanel No. 5. Hned když časopis vybalíte z fólie, otevře se na straně, kde je tato reklama. Uvnitř dvoustrany z tvrdého, lesklého papíru je matný papír nastříhaný tak, aby při otevřený vytvořil takovou „vlnu“ a všude se rozvine vůně tohoto úžasného parfému a já ten Vogue musím neustále brát do ruky a čichat k němu.

Zajímalo by mě, jak se Chanel No. 5 líbí vám, moje čtenářky – většina holek mi totiž říká, že jim ten parfém "smrdí" a hodí se tak pro starou bábu.



7 komentářů:

  1. pro dvacetiletou holku se asi spíš nehodí. Ale voní a těším se, až na něj budu mít věk!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. mě osobně voní, kamoška ji má na poličce v koupelně, tak si vždycky čichnu...

    OdpovědětVymazat
  3. z tehle reklamy jsem byla take vyrizena! :-D Ve vsech vunich Chanel citim nejaky stejny podton ci zaklad. Voni mi na jinych lidech, ale sama bych vune Chanel nenosila nevim proc...mozna jsou moc klasicke ci nevim :) kazdopadne zboznuji Chanel Egoiste *in love*

    OdpovědětVymazat
  4. WOW! Krása :) Tomu říkám originální kontroverzní design...stačí rozstříhat stránku na proužky a výjimečný dojem je na světě ;)

    Mimochodem, tento parfém mi opravdu smrdí...

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že parfém nebo parfémová voda se spíš hodí na zralejší ženy, ale kamarádka si pořídla tělovou emulzi..je odlehčenější, voní nádherně a přitom opravdu vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je ale reklama na Chanel No 5 Eau Premiere, který je odlehčený a mladistvější než klasický Chanel 5. Jinak já osobně používám Chanel 5 od 16 let a skvěle se hodí k džínům a teniskám, právě pro ten kontrast:-)

    OdpovědětVymazat
  7. No 5 je klasika, ale chápu, že milovnicím eskád a zelených jablíček se nezavděčí:))

    OdpovědětVymazat