středa 9. června 2010

Lady Gaga - Alejandro



Včera byl konečně zveřejněn dlouho očekávaný videoklip Lady GaGa k písničce Alejandro. Některé lidi prý zklamal anebo šokoval, ale mě se líbí. Tanečníci v klipu připomínají nacistické Německo, Lady GaGa Madonnu, a šokuje suché, nábožensky konzervativní, a homofobní lidi svými kostýmy, například do gumy oděné jeptišky nebo mladých gayů s lakovými jehlami na nohou.

Lady GaGa opět střídá spoustu outfitů. Krajkové šaty, které má na sobe při pohřebním průvodu pro ni na míru vytvořil Alexandr McQueen, krémové spodní prádlo Calvina Kleina s hedvábnými punčochami Agent Provocateur a černými lakovými jehlami od Christiana Louboutina, helma s brýlemi připomínajícími dalekohled se skly s krajkou Nasir Mazhar, jeptiškovský hábit z červenobílého latexu Atsuko Kudo se šperky od Pamely Love, černá vesta od Dolceho a Gabbany či na míru dělaná podprsenka se smopaly, kterou vytvořil David Samuel Menkes.

Zajímavé jsou též vojenské uniformy a vysoké boty, připomínající dobu Třetí říše, které navrhl Giorgio Armani a šortky s vysokým sedem a masky, které vytváří House of GaGa, tedy skupina lidí, která pro Lady GaGa navrhuje a vyrábí oblečení a doplňky. Právě oni vytvořili například disko stick z klipu Love Game či brýle s LCD displeji z klipu Poker Face.

5 komentářů:

  1. jo, ten sem včera viděla.. moc se mi tenhle klip nelíbí, příjde mi to hrozně kýčovitý, ale některý scény (hlavně ty sexuální ano ano) jsou dost dobrý :DD

    OdpovědětVymazat
  2. mě se to líbí hodně. ale víc klip než písnička:)

    OdpovědětVymazat
  3. klip je perfektní, miluji tyhle zvrhlé perverzárny a ona tohle umí. Umí udělat náznak, takový nádech, lehký podton pro představivost nějaké totální perverzity.A při tom je to vše tolerovatelné a v rámci možností slušné...lidská představivost je silná a mocná a ona s jejím týmem sází na její rozdmýchávání :) dobře to vede, mam jí moc ráda. Klipy, jí, písničky...od ní si žádné CD nikdy nestáhnu, vždy kupuji origo

    OdpovědětVymazat
  4. Já si kupuji její alba na vinylu :)

    OdpovědětVymazat