čtvrtek 27. května 2010

H&M Fashion against AIDS a Kebab store party

Ve čtvrtek jsem si chtěl po nepovedné zkoušce spravit náladu, a tak jsem se kolem jedenácté vydal do Palladia, kde měla být v H&M uvedena kolekce Fashion Against AIDS. Oblečení se mi moc líbilo, i když většina z nich vypadala lépe na figurínách a fotkách než na mě. Po podobném pleteném, průsvitném svetru/tričku už jsem dlouho sháněl, ale opravdu na něj nemám postavu, kožená bunda mi neseděla stejně jako jeansové šortky a military vesta, a tak jsem si nakonec vzal – jak jej mamka nazvala – „husarský kabátec“ a ten nátělník. A připadal jsem si docela cool, když jsem už ve tři odpoledne stál u Portheimky na Smíchově v kabátku, který se začal prodávat teprve před šesti hodinami :D

Na úterní večer večer jsem byl pozván na Kebab store party. Sortiment obchodu nebyl nic moc. Samozřejmě tu drtivě převládalo dámské oblečení, a těch pár pánských kousků bylo povětšinou v poněkud obrovských velikostech, a tento street style mě moc nebere. Některé materiály nebo barvy se mi moc líbily, ale některé mikiny, trička nebo plavky mi připomínalo to, co jsem nosil, když mi bylo asi dvanáct nebo třináct, kdy mi oblečení ještě kupovala mamka. Dnes už podobné věci nenosím.

1 komentář:

  1. No vidis, mne zase prislo, ze v Kebabu meli mnohem vic veci pro kluky (zamerne nepisu pro muze:D) a tech par kousku pro holky bylo pro me uplne nestravitelnych, jediny, co se mi tam moc libilo byly kabely LeSportSac a barevny ksilty.
    Jo a musim potvrdit, ze ta kabelka je uzasna a vsechny holky by ji urcite chtely, to se jim nemuzes divit. Rada sem te poznala ;)

    OdpovědětVymazat