pondělí 26. dubna 2010

The Birthday suit launch party

Před několika dny jsem dostal z Lookbooku zprávu od Elin Isabelle Jönsson, která stojí spolu s Katarinou Potencovou za značkou Birthday Suit a pozvánku na její Launch party, která se měla konat v klubu 2. Patro na Dlouhé 37.

Sice se mi tam moc nechtělo a nevěděl jsem, co si od té akce mám slibovat. Když jsem si ale prohlédl její web, přes který prodává velmi nápaditá a originální trička s potisky různě „upravených“ ruských matrjošek, rozhodl jsem se, že si tuto akci nesmím nechat ujít.

U v chodu do zatím spíše prázdného klubu se podávaly welcome drinky, bylo to tam útolné a pro tuto akci se skvěle hodil. Trička předváděli kamarádi tvůrkyň a byli to naprosto normální kluci a holky, takže jsem nemusel mít strach, že by na mě z pódia mohla spadnout nějaká hladem zdecimovaná modelka :D

Pak mě někdo seznámil s Elin, co ta trička navrhuje, povídali jsme si a já zjistil, že je to velmi sympatická a přátelská holka, a poznala mě a popovídala si se mnou, když jsem ji potkal dnes Na Příkopě. A já jsem si od ní nakonec vyptal ten propagační plakát s námořnickou matrjoškou, který si doma pověsím.

Ne www.thebirthdaysuit.biz jsou trička momentálně vyprodaná, ale sledujte, zase budou. Ceny se pohybují kolem pěti set, a mívají i různé slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat