středa 24. března 2010

Trendy na jaro a léto

Army
Pořiďte si něco vojenského. Třeba v Sasch na Hlavním nádraží mají ještě dost vojenských bund stále zlevněných asi na pět set. Vysoké boty, olivově zelená barva, plátěné batohy… Pokud byl váš taťka na vojně, tak se jej zeptejte, jestli ještě něco nemá.

Námořníci
Modrá, bílá, béžová. V Mangu Na Příkopě mají naprosto úchvatný modrý svetr s velkou červenou kotvou vypletenou na hrudi, proužkovaná trička seženete snad všude (například Topman nebo H&M), k tomu béžové nebo bílé plátěné kalhoty a nějaký vak (zkuste ZARA, tam jich mají několik).

Šortky
Jakékoliv délky, nejlépe nad kolena a ohrnuté.

Denim
Kalhoty a bundy z tmavomodrého denimu. Anebo třeba jedna z těch vyšisovaných košil, co mají v H&M.

Mokasíny
Ať už k šortkám nebo ke kalhotám (ohrnutým samozřejmě) budou mokasíny prostě in. Tak dejte tento rok vašim teniskám volno a kupte si mokasíny. Ti, co nemáte sloní nohy jako já je najdete kdekoliv. A hlavně si do nich nedávejte ponožky ;)

Boots
Noste vysoké boty. Holínky, rajtky, gumáky, vojenské boty… Asi v tom bude horko, ale možná budou i chladnější dny.

Tašky
Nějak jsem se nadchl pro „psaníčka“, takže je budu propagovat i tady. Potěšilo mě, že už nějaká mají v Marks & Spenser či Mexx, ale třeba se ještě nějakých dočkáme. Vojenské plátěné batohy, vaky, návrháři předvedli i ledvinky, i větší tašky do ruky – ideální pro lidi jako já, kteří u sebe neustále potřebují mít spoustu věcí. Na tašky přes rameno letos zapomeňte.

Šperky
Kožené pásky, od těch nejtenčích až po tlusté, připomínající potítka, řetězy, psí známky, anebo něco ve stylu Karla Lagerfelda či to, co předvedl Lousi Vuitton – karabiny se spoustou zavěšených předmětů.

1 komentář:

  1. Ten svetr s kotvou chci taky, ale pokud si ho koupím, tak XL a budu ho nosit jako šaty :)

    OdpovědětVymazat