pondělí 16. listopadu 2020

Krásný podzimní den

zelene_vlnene_sako_(5)zelene_vlnene_sako_(3) zelene_vlnene_sako_(2) zelene_vlnene_sako_(1)
zelene_vlnene_sako_(4)

V poslední době jsem byl hodně zaměstnaný. Stěhoval jsem se, zařizoval nový byt, rozjel jsem nový blog Staromilec, kde se věnuji svému zájmu o staré doby, starožitnosti, a vaření a kuchařským knihám, které sbírám, a v létě jsem chtěl také trochu odpočívat, na dovolenou se mně počítač tahat nechtělo, a aplikace Blogger, ve které píšu tento blog, odmítá fungovat v mobilu či tabletu.

S tímto blogem nekončím, nebojte. Ale vidíte, jaký je rok. Obchody jsou zavřené, nikdo nikam nesmí chodit, a tak mně chybí témata, kterým se obvykle věnuji; vše se točí pouze kolem covidu. A jako by nestačilo, že současná móda velí oblékat si to nejohavnější, co kdy existovalo - trendy z 90. let a bizarní sportovní a "casual" ( = eufemismus pro to, že vypadáte, jako že jste vzdali život) oblečení, všichni se doma válejí v teplákovkách, a ani se moc neobtěžují strojit, když slezou z gauče a vyjdou ven, a tak není moc o čem psát. A proto spíše přispívám na svoji facebookovou stránku a Instagram.

Po dlouhé době pro vás mám tedy příspěvek, pár fotek ze včerejší procházky. Byl krásný podzimní den. Bylo chladno, sychravo, a krásně barevné listí - přesně takový podzim, jako mám rád. 

Džíny jsou Levi's, polo tričko Gant, polobotky Allen Edmonds. Pletená vesta, zelené vlněné sako a rukavice ze sekáče. Květina v klopě je živá chryzantéma z mamčiny zahrádky. 

Žádné komentáře:

Okomentovat