pondělí 15. září 2014

Supertenké peněženky Bellroy


 photo penezenka-bellroy_01_zpse31aac28.jpg

 photo penezenka-bellroy_02_zpsd3acd6de.jpg

 photo penezenka-bellroy_03_zps17f3956f.jpg

 photo penezenka-bellroy_04_zpsd575d76e.jpg

 photo penezenka-bellroy_05_zps1df6fdeb.jpg

 photo penezenka-bellroy_06_zps184c2385.jpg

 photo penezenka-bellroy_07_zpse3629dfc.jpg

 photo penezenka-bellroy_08_zps3e343d2d.jpg

Najít tu správnou peněženku byl vždycky problém. Buďto se do ní vše vejde a je příliš tlustá nebo se do ní všechno vejde, ale je příliš velká. Ale najít peněženku, do které by se vše vešlo a přitom zůstala dost tenká na to, aby se vám vešla do kapsy a nedělala velkou vybouleninu, se mi podařilo až teď u značky Bellroy.

V Le Premier v Pánské pasáži jsem si vybral Bellroy Note sleeve. Na první pohled se zdá docela malá - 10 x 8,5 centimetrů - ale i tak se do ní vejde vše potřebné přesně tak, jak reklama slibuje. Když peněženku otevřete, najdete tři přihrádky na karty, které často používáte. Na pravé straně pak přihrádku, do které pomocí systému na pohodlné vytahování uschováte dalších až sedm karet. V přihrádce na bankovky najdete místo na další kartu, na sim kartu a na mince.

Do peněženky se pohodlně vejde i dvoutisícovka a pár mincí a v současné době v ní mám jedenáct plastových platebních a jiných karet plus lístek s termíny k zubaři, k lékaři a nějaké slevové kupony a stejně peněženka zůstává tak tenkou, že se mi vejde i do přední kapsy džínů a nevypadá to blbě. Kromě toho je vyrobena z jemné hladké hovězí kůže. Peněženky Bellroy teď najdete v obchodu Le Premier v Pánské pasáži.

10 komentářů:

  1. A neprodává Aliexpress jen fejky a šmejdy?

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že ne. Samozřejmě, že nejčastěji člověk narazí na různé padělané Diory, Vuitony, Prady a já nevím co ještě, ale dají se najít i originální a kvalitní věci. Já sama mám v oblibě kabelky značky Oppo a ty není lehké sehnat tady v evropě nepředražené a ve všech modelech. Vlastně je to téměř nemožné. Ano jsou nějaký dva internetový prodejci kteří na první pohled vypadají lépe než aliexpress, ale stejně to pak ženou přes VtheBox.com což není o nic serióznější než alibaba či aliexpress. A jedinný český prodejce kterého znám má už dva roky pořád ty samý věci nehledě na nově vydané edice.

    OdpovědětVymazat
  3. 1900,- mi nepřijde na peněženku zas tak předražené. Musíte srovnávat srovnatelné. Tzn. s jinými výrobky ze 100% kůže.
    To co je běžně k dostání v řetězcích třeba za 1/2 - 1/3 ceny z velké většiny není pravá kůže, pouze to tak vypadá. Nebo je to kůže namletá a znovu slepená, nebo je kůže pouze tenký povrch (z jedné usně nařežou třeba X tenkých plátků) a vnitřek papír nebo umělina. Obecně pokud je to Made in China, tak je to fejková nebo nekvalitní kůže. Na první pohled se to těžko pozná, ale když se to za chvíli rozpadne, tak už ano; výrobek z kvalitní přírodní kůže při přiměřeném používání a péči vydrží člověku celý život.

    OdpovědětVymazat
  4. Víťo, a co drobné? Kolik se jich vejde a vypadávají?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drobné většinou nosím po kapsách a ty menší mám v autě a házím je do parkovacích automatů... Vejde se jich tam asi pět a nevypadávají, v kapsičce je drží ta chlopeň... ;)

      Vymazat
  5. Pěkná kůže. Na materiálu se nevyplatí šetřit, miluju na peněžence právě dotek kvalitní jemné kůže. Tato vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Kůže musí vypadat dobře, hezky vonět a být příjemná na omak.

      Vymazat
  6. jenže je to Genuine Leather, takže za 400 leda kůže + plast
    1900 neni extra předražené, jen trochu - za 1800 výroba na zakázku? http://www.romantlusty.cz/svec/eshop/14-1-Penezenky-BUSINESS
    m.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám už minimálně 5 let pánskou tenkou peněženku z rejnoka. Zaujme každého svojí elegancí a designem, když platím. I po těch letech je stejná a stále vypadá jak nová.

    OdpovědětVymazat
  8. O těch jsem četl. Ale zatím jsem je viděl jen na Ebay a od Asijských prodejců, tak jsem k tomu neměl důvěru...

    OdpovědětVymazat